StoryEditor
Hrvatskaizbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
11. studenog 2019. - 22:30
Naslovnica utorak 12 11 2019

ANALIZA PORUKA KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ Predsjednica ukazala na glavnog konkurenta

Daleko više oštrica usmjerila je prema bivšem premijeru iz SDP-a nego prema Miroslavu Škori, iz čega se može iščitati da upravo Milanovića vidi kao glavnog konkurenta.

RASPLAMSAO SE UNUTARSTRANAČKI RAT HDZ-ove grupe mogu tužiti HDZ

Komunikacija na zatvorenoj WhatsApp grupi je privatna prepiska i kao takva nije smjela biti plasirana u javnost, no je li zbog interesa javnosti to dopušteno, može se samo sudski odlučiti - upozorava stručnjak za telekomunikacije.

STRAŠNA TRAGEDIJA U ZADRU Mladić (18) nije izdržao da ga se tereti za ubojstvo

Zadarski maturant počinio je samoubojstvo nakon što je napustio vlastitu proslavu, deset mjeseci nakon što je na kolodvoru udario 44-godišnjeg Zadranina koji je zbog toga pao u komu i umro.

ISTRAGA U AFERI JADRANSKA BANKA Prgina i Šinka pitaju za 40 milijuna kuna

Tužiteljstvo sumnjiči Prgina, vlasnika NCP grupe, njegovu kćer i jednog direktora, te čelnika propale šibenske banke da su malverzacijama oštetili tvrtku i domicilnu novčarsku kuću.

DUBROVAČKO NASLJEDNO PRAVO Tko radi u Libertasu, vozi obitelj jeftinije

Gradonačelnik Mato Franković vratio im je stare povlastice: članovi uže obitelji zaposlenih u gradskom prijevozniku vozit će se za 250 kuna godišnje, koliko drugi plaćaju mjesečno.

MISTERIJ SVJETSKOG POETE IZ KRIVODOLA Otkriveno kako je Tin dobio ime

Pregledom matičnih knjiga župe sv. Ane u Imotskim Poljicima, kojima je pripadao i Krivodol, iz kojeg potječu Ujevići, utvrđeno je kako ni u njihovu rodu, ali ni u svim selima župe od 1747., kad su se počele voditi matice, nema imena Augustin. Sve do Tina...

BELANOV URNEBESNI MJUZIKL 'Bambina' će oživjeti Split 80-ih

Predstava  oživljava legendarnog Pajdu, kolportera Antu, fakina Jozu 13-icu..

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 14:03