StoryEditor
Hrvatskaizbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
19. lipnja 2019. - 23:15
rak20062019naslovnica SD_20_06

ZAŠTO SU NAM CESTE KRVAVA STRATIŠTA Za volan šlepera može se i bez predavanja!

- Neki od centara samo izdaju svjedodžbe a da vozači uoće nisu  pohađali predavanja. Podnesena je kaznena prijava, policija jeobavila razgovore, ali ništa se zadnjih šest mjeseci nije dogodilo - upozorava Miljenko Gočin.

ZADARSKI SUCI OCJENJIVALI KOLEGE Predsjednik suda dobio - nula bodova!?

- Jedan od kandidata je podnio žalbu Vrhovnom sudu nezadovoljan ocjenama Sudačkog vijeća. Kad Vrhovni sud riješi žalbu, odluka će postati pravomoćna. Prije toga vam ne mogu nreći tko se žalio - kazala nam je predsjednica Sudačkog vijeća Sanja Prosenica.

BURA NA DESNOM SPEKTRU Škoro kreće u kampanju, Kolinda traži saveznike

Pjevač će u idućih nekoliko dana objaviti svoju službenu kandidaturu za predsjedničke izbore, kaže naš izvor, a  Kolinda Grabar Kitarović još traži suradnike, jedan bi mogao biti Marko Perković Thompson.

SPEKTAKL U ŽRNOVNICI Kralj Artur i bog Perun u starom kamenolomu

Riječ je o pravom scenskom spektaklu koji će se prvi put izvesti 28. lipnja u 21,30 u napuštenom kamenolomu u Žrnovnici, a koji pod imenom "Legenda o Arturu izmaju" spaja dvije mitske priče.

NEOČEKIVANI DOBITAK Hajduku od Vlašića četiri milijuna kuna

Moskovski CSK-a  je navodno za 15,7 milijuna eura od engleskog Evertona otkupio ugovor hrvatskog reprezentativca. Tako se odlazak u Rusiju za hrvatskog igrača pokazao kao pun pogodak, kao i za njegov voljeni klub.

SVJETSKO PRVENSTVO U PEČENJU NA RAŽNJU Doajen Žganjer: Godišnje odvrtim 2000 janjaca

- Porijeklo nije važno, paška, bračka... Nitko ne može osjetiti tu razliku, odakle je pečeno janje dok je jede. Ili je kvalitetno, ili nije - kaže Ivan Žganjer.

PARAOLIMPIJKA MIKELA RISTOSKI Gulila krumpire, a onda osvojila zlato

- Prijelomni trenutak dogodio mi se prije Igara u Londonu kada sam odlučila da neću više biti pomoćna kuharica nego ću se posvetiti atletici. Sada dobro živim od toga - kazala nam je 29-ogodišnja Puljanka čija životna borba može mnogima poslužiti kao isnspiracija.

Izdvojeno

06. srpanj 2020 23:25