StoryEditor
HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
25. travnja 2019. - 23:11
rak26042019naslovnica SD_26_04

BIVŠA 'DESETKA' SPLITSKIH 'BIJELIH' JURICA JERKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA 'SLOBODNU' Davor Šuker nas je prevario, dolazio u Split, činilo se da je već naš...

- Kaže meni svojedobno Mirko Jozić, imam savjet za  tebe, za 'Hajduk'. Uzmite Šukera iz Osijeka i Mijatovića i napravit ćete čudo. Mi se odmah bacili na posao. Mijatovića je spriječio 'Partizan', a Šuker je dolazio kod Bare Teklića, ručavao s nama, ali nikad nije došao... - rekao nam je Jerković.

PUČIŠĆANI SPREMNI POMOĆI PARIZU Obnavljamo zagrebačku katedralu, zašto ne bismo i Notre-Dame?

- Pučišćki su klesari odlični majstori čak i u europskim okvirima. Mnogi, kojima sam svojedobno davao repeticije, danas su cijenjeni restauratori ili  građevinski inžinjeri, kaže općinski načelnik Marino Kaštelan.
 
BESKOMPROMISNA I HRABRA Hrvatica na čelu policije Queenslanda

Katarine Caroll, rođena Bošnjak, imenovana je ravnateljicom policije jedne od šest australskih država, a poznata je po istrazi koja je razotkrila korupciju među njenim kolegama.

NITKO NIJE PROROK U SVOME SELU Ivan Đikić: Amerikanci su ga postavili na znanstveni tron uz bok Einsteinu i Darwinu, a HAZU - šuti!

Prije nekoliko godina Đikić nije dobio dovoljno glasova da bi postao dopisni član  u Razredu medicinskihb znanosti u HAZU-u. Javnost je bila zgrožena...

Izdvojeno

08. srpanj 2020 20:39