StoryEditor
HrvatskaIzbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
18. listopada 2019. - 00:40

EKSPERIMENT 'SLOBODNE': NAŠA REPORTERKA PROVELA 24 SATA - OFFLINE Dan bez mobitela bio je fantastičan!

Svi oni ljudi iz stvarnoga svijeta s kojima inače rijetko komuniciram počeli su me primjećivati, a primijetila sam i ja njih, a svi oni iz virtualnoga svijeta, od kojih se praktički nikad ne odvajam, nisu ni shvatili da me nema.

PREOKRET NA ZADARSKOM SUDU 'Victoria!' - policajci slavili privođenje osumnjičenih osumnjičenih za silovanje

Odluka je donijeta u četvrtak pri samom kraju radnog vremena, prije isteka zakonskih rokova, slučajno ili ne, manje od 24 sata prije najavljenih velikih prosvjeda u Zadru protiv odluke zadarskog suda.

ZABRANILO MU RADOVE NA SECESIJSKOJ VILI ANTIČEVIĆ Kerum: Baš me briga šta Ministarstvo misli

U vlasničkom listu nekretnine na kojima radi Kerum formalno glase na 'Pleon'- tvrtku njegova nećaka Igora Sapunara, supruga Ane Sapunar, pročelnice za urbanizam, od koje još nema odgovora na pitanje ima li bivši gradonačelnik ikakav akt iz tog upravnog odjela.

EVO ZAŠTO SE NASTAVLJA ŠTRAJK U prosvjeti plaće i 700 kuna manje

Podizanjem plaće svima u javnim službama samo se produbljava razlika, kažu školski sindikalci, ilustrirajući svoje inzistiranje na promjeni koeficijenata razlikama u plaćama za istu stručnu spremu i sličnu složenost.

IZVJEŠĆE IZ BARCELONE ZA 'SLOBODNU' Katalonija strahuje od krvoprolića

Nitko u Barceloni i Kataloniji ne pamti nerede kakvi su bili u srijedu navečer. Nekoliko stotina radikala palilo je automobile, kontejnere, bacalo Molotovljeve koktele, tuklo se s policijom - kazala nam je svoje dojmove Mirjana Rakuljić, koja već dvadeset godina živi i radi u Barceloni.

SPLITSKE MAČEVALICE Uživamo u ubadanju

Nemojte misliti da tu nema napora, itekako se mi oznojimo i 'detoksiciramo'! K tomu, stječemo brzinu refleksa, gracioznost pokreta, gipkost i tzv. gard – navodi majka dvoje djece, članica Mačevalačkog kluba Split.

DOGOVOR BEZ 'KRČMARA' Brexit će opet pasti?

Čelnici sjevernoirske Demokratske unionističke stranke odmah su objavili da neće podržati dogovor o Brexitu koji su ispregovarali britanski premijer Johnson i čelnici EU-a.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 15:21