StoryEditorOCM
Hrvatskakršenje mjera

Božinović: U tri dana 1023 nadzora poslovnih objekata diljem Hrvatske, inspektori izdali 76 upozorenja

Piše Hina
3. prosinca 2020. - 12:10
Zagreb, 011220. MUP. Savska 39. Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr.sc. Davor Bozinovic dao je izjavu za medije nakon on-line sastanka clanova Vlade sa zupanima, predstavnicima Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Hrvatske zajednice opcina. Na fotografiji: Davor Bozinovic.Zeljko Puhovski/Cropix

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je u četvrtak da su inspektori ravnateljstva Civilne zaštite od 30. studenog izvršili ukupno 1023 nadzora poslovnih subjekata i javnih okupljanja pri čemu su izdali 76 upozorenja.

"Inspektori ravnateljstva Civilne zaštite od 30. studenog izvršili su ukupno 1023 nadzora poslovnih subjekata i javnih okupljanja te su izdali 76 upozorenja kojim su otklonjeni nedostaci tijekom nadzora. Dio nadzora obavljen je u suradnji s policijskim službenicima i inspektorima Državnog inspektorata", rekao je Božinović na sjednici Vlade.

Dodao je da su od 30. studenog mobilizirani pripadnici Državne intervencijske postrojbe Civilne zaštite iz Rijeke, Zagreba, Splita i Osijeka.

"Sve skupa oko 100 mobiliziranih pričuvnik...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:35