StoryEditorOCM
Hrvatskajoš će razgovarati

Božinović nakon sastanka s ugostiteljima: Želimo pomiriti epidemiološke zahtjeve i istodobno omogućiti da ugrožene djelatnosti ostanu isplative

Piše PSD.
6. listopada 2020. - 18:23
Gospic, 180920. Predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovic predsjedao je 8. sastankom Vlade sa zupanima te predstavnicima Udruge gradova i Udruge opcina u Gospicu. Teme sastanka bile su porezna reforma, reforma lokalne samouprave te koristenje europskih fondova i Plan gospodarskog oporavka. Na fotografiji: Davor Bozinovic.Robert Fajt/Cropix

Poslije više od dva sata završio je sastanak članova Nacionalnog stožera s predstavnicima ugostitelja na kojem se razgovaralo o mogućim epidemiološkim mjerama koje bi se uskoro mogle primjenjivati u ugostiteljskim objektima ne bi li se smanjilo širenje koronavirusa, javlja Jutarnji list.

Šef Stožera Davor Božinović rekao je da se razgovori nastavljaju, a sve kako bi se postigao dogovor koji će pomiriti epidemiološke zahtjeve i istodobno omogućiti da pojedine ugrožene djelatnosti funkcioniraju tako da to bude isplativo.

Vjerojatno je da će neke nove mjere, poput nošenja maski u svim zatvorenim prostorima, uključujući i ugostiteljske, zaživjeti kao nove preporuke.

Naime, gosti bi pri ulazu i izlazu iz kafića ili restorana ili kad odlaze u toalet morali imati masku. Tako...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:26