StoryEditor
Crna kronikanakon pizza-majstora koji se prije nekoliko dana polio benzinom i zapalio, isto je učinio i robert kiralj

Zapalio se nakon svađe sa suprugom

Piše PSD.
28. svibnja 2009. - 15:07

ZAGREB. Robert Kiralj (40) u utorak se, oko ponoći, žestoko posvađao sa suprugom u njihovu domu u Plinarskom naselju, nakon čega je izišao u dvorište gdje se polio benzinom i zapalio.

O pokušaju samoubojstva odmah je obaviještena policija, kao i Hitna pomoć koja je nesretnog Roberta prevezla u Kliniku za traumatologiju i nalazi se u teškom stanju jer mu je opečen veći dio tijela.

Kako doznajemo, od sigurne smrti ga je spasila njegova supruga koja mu je odmah pritekla u pomoć.

- I šta? Posvađali smo se i pomogla sam mu kao što bih pomogla bilo kome drugome. Nemojte me ništa pitati. Ne želim o tome razgovarati niti da izlazi u javnost, posebice ne zbog djece jer ne želim da mi djecu zbog toga zezaju u školi – bila je kratka i odrješita Robertova supruga, napomenuvši tek da se boji za njegov život.

Podsjetimo da je na isti način u subotu, oko 9 sati ujutro, samozapaljenjem šokirao stanovnike Črnomerca pizza-majstor Anđelić (41). No, on je nakon desetosatne borbe za život preminuo u bolnici jer je zadobio opekline na 90 posto tijela.

Tragedija se dogodila u Ulici Dubravica, a u pomoć Anđeliću su pritekli sin (16), koji ga je polijevao vodom iz crijeva, te susjed koji ga je pokrio plahtama. Odlučio si je oduzeti život zbog nemogućnosti da djeci priušti normalan život, kao i zbog propalog pizza-biznisa koji je volio, ali je zarada bila nikakva.

H.K.J.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 09:59