StoryEditor

Zagreb: mrtav muškarac ležao u lokvi krvi, uhićen i ubojica (FOTOGALERIJA)

Piše PSD.
15. travnja 2010. - 11:35

Za ubojstvo koje se jutros u 8.15 sati dogodilo u kafiću Ivana u Španskom osumnjičen je Roko K. (20).

Kako neslužbeno doznajemo, on je u Zagreb došao na studij iz Zadra, a protekle je noći navodno kockao i pio po zagrebačkim kafićima sa svojim 30-godišnjim prijateljem.

Tijekom noćnog provoda upoznali su i kasnije ubijenog čiji se identitet još ne zna. Kako smo doznali na mjestu događaja, u ulicu Vida Došena 42 došli su u 7 sati kada se kafić i otvorio, tako da su unutra bili samo njih trojica i konobarica.

Ondje su nastavili piti. Prema jednoj verziji događaja ubijeni i Roko su se potukli, a prema drugoj nije bilo neke svađe uoči ubojstva. Neslužbeno doznajemo da je u jednom trenutku 20-godišnji Roko izvadio pištolj i ispalio jedan hitac u prsa.

Roko i njegov prijatelj navodno su pokušali reanimirati ubijenog stoga je čak moguće da je mladić slučajno ispalio hitac.

U kafić Ivana, kako neslužbeno doznajemo, prije su znali navratiti i ubijeni muškarac i 30-godišnjak, a Roka nitko prije nije viđao. Osumnjičeni je dočekao policiju i predao im se, a pištolj je nađen bačen u kontejneru.

Obližnji kafići poznati su kao okupljališta ljudi iz krim miljea. Novinari Jutarnjeg razgovarali su sa Robertom Matanićem, osumnjičenikom za ubojstvo Ive Pukanića, u obližnjem cafe baru Brazil dan nakon njegova povratka iz Bugarske. On je zakazao sastanak na tom mjestu.

(JL)
Drago sopta / CROPIX

item - id = 95733
related id = 0 -> 95872
related id = 1 -> 95769
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 21:43