StoryEditor
Crna kronikaU PUČIŠĆIMA

Velika nesreća na Braču: u padu lifta tri osobe zadobile prijelome donjih ekstremiteta, helikopterom hitno prebačene u splitsku bolnicu

Piše PSD
30. svibnja 2021. - 22:28
 Tonči Plazibat/Cropix

Vatrogasci iz DVD Supetar su objavili detalje nesreće u kojoj su u nedjelju navečer stradale tri osobe. Kako kažu, sve tri osobe su zadobile lomove na donjim ekstremitetima, a nakon izvlačenja helikopterom su prevezene u KBC Split na pružanje liječničke pomoći.

- Radi se o padu lifta za invalidne osobe, one vrste što se montiraju na fasade.

Na dojavu o nesreći intervenirali smo zajedno sa kolegicama iz DVD Pučišća i djelatnicima HMP Brač, izvršili izvlačenje unesrećenih i pomogli pri pružanju prve pomoći kao i u njihovom transportu u zračnu luku Brač.

Sve tri osobe su pretrpjele prijelome donjih ekstremiteta zbog kojih su hitnim medicinskim helikopterskim letom sa bračkog aerodroma prebačene u KBC Split.

Kako doznajemo svi su izvan životne opasnosti te im ovim putem želimo brz i potpun oporavak - poručili su supetarski vatrogasci.

RANIJE OBJAVLJENO

U nedjelju oko 20.50 sati u mjestu Pučišćima na otoku Braču došlo je do nesreće. 

U padu lifta na obiteljskoj kući ozlijeđene su tri osobe. 

- Prevoze se u splitski KBC gdje će mi biti pružena hitna liječnička pomoć- otkrili su nam iz policije. 

Policijski službenici izašli su na teren gdje obavljaju očevid kako bi utvrdili sve okolnosti koje su dovele do nesreće. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2021 23:47