StoryEditor

Ultimate fighter Goran Reljić iz auta u moru izvukao dvojicu mladića

Piše PSD.
19. studenog 2008. - 17:50

Goran Reljić
Gotovo nezapaženo protekao je ishod prometne nesreće koja se dogodila u noći 15. listopada negdje oko tri sata iza ponoći, kad su dvojica mladića obojica iz Privlake, vozeći se u osobnom automobilau marke Opel Tigra, sletjeli u more na predjelu "Sfinge"!

Ostali su živi, zahvaljujući hrabrom srcu Gorana Reljića, uzdanice hrvatskog ultimate fighta, koji stanuje u neposrednoj blizini mjesta nesreća.

 Čuvši što se dogodilo, Goran je istrčao iz kreveta, doslovce u donjem rublju i skočio u more.

Pritom je razbio staklo na vozilu, te obojicu izvukao na suho, potom je je još jednom zaronio kako bi provjerio ima li još unesrećenih. Priču smo dobili od slučajnih prolaznika, koju nam je pak Reljić potvrdio, ali se nije želio previše upuštati u komentar toga događaja koji zavrijeđuje najviše ljudske pohvale.

- Meni je najvće zadovoljstvo činjenica da su obojica momaka živi i zdravi, ne treba mi nikakva pompa, učinio sam ono što bi vjerujem svatko napravio da se našao na mjestu nesreće - kratko će Reljić.

Valja dometnuti kako je Reljić 25. listopada, zbog ozljede leđa propustio svoju drugi meč u UFC- ovom "oktogonu" gdje ga je čekao brazilski borac Thales Leitas. Makar nedovoljno oporavljen u trenutku spomenute nesreće nije previše razmišljao o bolovima u leđima nego je krenuo u spašavanje ljudskih života.

Dražen Žura / EPEHA

Izdvojeno

09. srpanj 2020 05:25