Crna kronikapotvrdila policija

Uhićen muškarac koji je izbo Francuza na Bačvicama: turist se s teškom ozljedom prsišta na Firulama još bori za život

Piše Hina

Splitska policija uhitila je muškarca kojeg dovode u vezu s teškim ozljeđivanjem francuskog turista u ponedjeljak rano ujutro na Bačvicama, koji je u životnoj opasnosti nakon uboda nožem u prsa, doznaje se u policiji.

Napad na Bačvicama: doznali smo da je Francuz na plaži izboden nožem u prsa, sada se na Firulama bori za život; Policija slučaj istražuje kao razbojničku krađu i pokušaj ubojstva

Policija u interesu kriminalističkog istraživanja ne želi otkrivati detalje o uhićenju, no doznaje se da se osumnjičeni muškarac i dalje nalazi na ispitivanju.

Za to vrijeme na Jedinici intezivnog liječenja KBC Split već drugi dan se za svoj život bori njegova žrtva, 31- godišnji Francuz koji je nastradao u ponedjeljak rano ujutro kada se sa svojim sunarodnjakom (24) kupao na Bačvicama. 

U jednom trenutku Francuz je vidio nepoznatu osobu koja im je prevrtala stvari. Bojeći se da im nešto ne ukrade izišao je iz mora, ali tada mu je nepoznati muškarac zadao ubodnu ranu u prsa.

Policija je o događaju doznala od liječničkog tima splitske bolnice koji je pružio pomoć teško i po život opasno ozlijeđenom turistu kojemu je napadač ukrao i novčanik.
 

#BAčVICE# NAPAD# UBOD NOžEM