StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAŽI SE POČINITELJ

U Velikoj Gorici automobilom pokušao pregaziti policajca, došlo je i do pucnjave i pokušaja teškog ubojstva

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
12. prosinca 2022. - 18:13

Na makadamskoj cesti u Novom Čiču na velikogoričkom području, noćas pola sata nakon ponoći dogodio se pokušaj teškog ubojstva policijskog službenika, a tijekom postupanja došlo je i do pucanja iz vatrenog oružja, piše Jutarnji list.

Iz PU zagrebačke kažu da su policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti osobni automobil marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka.

- U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je spomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smjeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspio, vozilo se udaljilo s mjesta događaja - kažu iz zagrebačke policije čiji su se djelatnici odmah digli na noge te su u vrlo kratkom vremenu uspjeli locirati Audi s probušenom gumom.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja i ušlo u trag počinitelju te u konačnici otkrio pravi razlog njegova bijega tijekom kojeg je pokušao pregaziti policajca, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 21:27