StoryEditor
Crna kronikaobavljen očevid

U sudaru s automobilom biciklist preminuo na licu mjesta: most na kojem se nesreća dogodila bio je zatvoren više od dva sata, policija utvrđuje sve okolnosti

Piše Hina
28. lipnja 2022. - 19:04
Karlovac, 280622. Na Koranskom mostu oko 15.10 dogodila se prometna nesreca u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i biciklist, koji je smrtno stradao. Obavlja se ocevid, a lokalna cesta je zatvorena za sav promet. Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu nesrece.Robert Fajt/Cropix

U sudaru s osobnim automobilom u utorak u Karlovcu iza 15 sati smrtno je stradao biciklist, a uzroci nesreće i odgovornost sudionika još se utvrđuju.

Prema informacijama karlovačkog Centra 192 u nesreći su sudjelovali osobni automobil karlovačke registracije i biciklist, ali tek treba utvrditi što se dogodilo. Most Specijalne jedinice poloicije Grom, na kojem se nesreća dogodila, bio je 2,5 sati zatvoren za sav promet.

Očevidom je rukovodio zamjenik ŽDO Brino Kolaković koji je neposredno nakon očevida izjavio Hini: "Da bismo imali sigurne odgovore provest će se, osim očevida, i  potrebna  vještačenja, obdukcija mrtvoga tijela i analiza uzoraka krvi i urina vozača te sve što treba učiniti u ovakvim situacijama da bi se sa sigurnošću utvrdila odgovornost sudionika u nesreći".

Biciklist je punoljetni muškarac iz Karlovca.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. kolovoz 2022 04:13