StoryEditor
Crna kronikarezultati očevida

Trostruki sudar u Stankovcima u kojem je poginuo 50-godišnjak izazvao je vozač Opela: ušao je u raskrižje bez da je propustio sva vozila

20. kolovoza 2019. - 11:53

Sudar triju vozila, u kojemu je u ponedjeljak u Stankovcima poginuo 50-godišnji vozač Fiata Tipo, izazvao je 57-godišnji vozač Opela koji je u križanje ušao tako da nije propustio sva vozila, pri čemu je udario u Fiat koji potom udara u metalnu ogradu.

Zadarska policija u utorak je predstavila rezultate očevida ove teške prometne nesreće te kriminalističkog istraživanja nad 57-godišnjim vozačem, koji je osumnjičen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Policija ga tereti da se oko 11 sati u Stankovcima, vozeći Opel daruvarskih registracija sporednom cestom, nije zaustavio na prometni znak "Obvezno zaustavljanje" te ušao u raskrižje bez da je propustio sva vozila.

Pritom je udario u Fiat Tipo slatinskih oznaka koji je vozio 50-godišnjak.

Nakon sudara Fiat udara u metalnu zaštitnu ogradu, a Opel se rotira na cesti te u njega udara teretno vozilo Mercedes zagrebačkih registracija.

U nesreći je poginuo 50-godišnji vozač Fiata, dok je 29-godišnja putnica u Opelu lakše ozlijeđena.

Uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 57-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 12:19