StoryEditor
Crna kronikapolicijski bilten

Trogirski policajac van službe zadobio frakturu lubanje u sudaru s fiatom; u Makarskoj gazda kafića slomio čeljust pijanom gostu

Piše PSD.
2. srpnja 2012. - 12:41
Trogirska Hitna pomoć izvijestila je jučer u jutro oko 8 sati lokalnu policiju da je kod njih s težim ozlljedama zaprimljen Mirko A. B. , 32-godišnji policajac koji je bio van službe.

Kasnije je ustanovljeno da se Mirko noć ranije vozeći moped gilerra u Ulici Kralja Tomislava sudario s fiatom BiH-oznaka za čijim je upravljačem sjedio 29-godišnji Mario P.

Automobil je oduzeo prednost mopedu, ali u prvi mah se policajac van službe nije žalio na ozljede, već se s vozačem fiata dogovorio da ne zovu policiju na uviđaj, već su tek ispunili izvješće o nezgodi i razmijenili police osiguranja.

Međutim, Mirku A.B. se tijekom noći pogoršalo stanje, te je pomoć potražio u Hitnoj pomoći, gdje su ustanovili frakturu lubanje. Hospitaliziran je u KBC Split. Ali je van životne opasnosti.

Policijski bilten donosi i priču iz Makarske, gdje je noćas oko ponoći došlo do fizičkog obračuna vlasnika kafića Nokturino s dvojicom gostiju.

Sve je počelo kada su Marin P. (45) i njegov prijatelj Željko L. (57) krenuli raditi nerede po kafiću. Konobar je pozvao gazdu Anđela V. (45), koji se nakon verbalnog koškanja sukobio i fizički s gostima, od kojih su obojica imali preko jednog promila alkohola u krvi.

Jednog od njih je odgurnuo, a s drugim ušao u šaketački okršaj.

Na koncu je jedan od gostiju završio sa slomljenom čeljusti, a sam vlasnik s kontuzijama na licu i par ugriza.

V. U.

Izdvojeno

29. svibanj 2020 20:53