StoryEditor
Crna kronikazlostavljao ju psihički i fizički

Strava na sezoni: mladić u restoranu držao robinju, zaključavao je u skladište

Piše JL
25. srpnja 2016. - 20:18
policija_ilustracija-290909

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU istarske kriminalističkim istraživanjem utvrdili su sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela trgovanje ljudima, protupravno oduzimanje slobode i teška tjelesna ozljeda, prenosi Jutarnji.

Kako je priopćila PU Istarska, muškarca se sumnjiči da je početkom 2015. godine, u svom ugostiteljskom objektu na porečkom području, zaposlio 43-godišnjakinju koja je bila bez sredstava za život i smještaja, no pritom joj za taj rad nije isplaćivao naknadu, nego joj je povremeno davao manje količine novca i druge predmete.

Osumnjičeni je ženu smjestio u skladišnu prostoriju, gdje je spavala u neprimjerenim uvjetima, držao je pod nadzorom njene komunikacijske uređaje i povremeno je zaključavao u navedenu prostoriju, a u slučajevima kada je pogriješila u radu, zlostavljao ju je psihički i fizički, pri čemu ju je teško ozlijedio.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 23. srpnja u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

#POLICIJA#POREč#SEZONSKI RADNICI

Izdvojeno