Crna kronikaStjepan Grcić na udaru

Šibenskom naftnom kralju prijetio radnikov sin

Piše PSD.
14. ožujak 2008. - 16:33

Stjepanu Grciću, jednom od najpoznatijih šibenskih poduzetnika stiglo je nedavno na njegov mobitel nekoliko SMS-poruka prijetećeg sadržaja, pa je vlasnik benzinskih postaja, "Volkswagenovog" auto-salona na Biocima, TV Šibenik, punionice Jadroplina i hotela "Vrata Krke" zatražio policijsku pomoć.

 Slučaj je odmah podignut na najvišu razinu, pa je Grcićevu kuću nekoliko dana čuvala policija a pojačane su i patrole "plavaca" oko dviju GSS-ovih benzinskih postaja. Za to vrijeme provedena je temeljita istraga. Ubrzo je otkriveno kako je poruke u kojima je, navodno, tražio isplatu novčanog duga od šibenskog "kralja nafte" sa svog mobitela poslao sin jednog od Grcićevih radnika.

- Policijski službenici dovršili su kriminalističku obradu nad 26-godišnjakom iz Šibenika za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 51-godišnjaka. Priveden je istražnom sudcu Županijskog suda u Šibeniku. - uobičajeno šturo i bez podrobnijih podataka o sadržaju poruka priopćeno je iz PU Šibensko-kninske.

Nikakve dodatne informacije o slučaju od Stjepana Grcića, pa i one radi li se o traženju novca ili nečemu drugo, također nismo uspjeli doznati jer je poduzetnik bio na službenom putu, a na pozive upućene na njegov mobitel nije odgovarao.

Dragan VLAH / EPEHA

#STJEPANGRCIć