StoryEditorOCM
Crna kronikagdje je darko?

Proširuje se područje potrage za nestalim čiji se pas vratio iz šetnje sam, zasad pronađen samo jedan njegov predmet

Piše vijesti sd
17. svibnja 2023. - 13:58

Na području Cernika i dalje traje potraga za nestalim Darkom Betlachom, 36-godišnjakom iz ovog mjesta kod Nove Gradiške, čiji je nestanak prijavljen u subotu 13. svibnja u 22,05 sati - javlja Jutarnji list

Darko je zadnji put viđen toga dana oko 18,30 sati kada je otišao u šetnju sa svojim psom. Pas se nakon nekog vremena sam vratio kući, a kako se Darko nije pojavljivao niti se javljao na telefonske pozive članove svoje obitelji, oni su prijavili njegov nestanak.

Od tada je prošlo više od četiri dana, a jedino što je pronađeno, dva dana nakon nestanka, jest njegova jakna i to 8 km od Cernika, u Visokoj Gredi, u potoku Šumetlica koji se ulijeva u Savu.

- Odlučeno je da se područje potrage proširi i nešto izvan dosadašnjeg obuhvata, ali i dalje smo u principu na istom terenu. Danas je u akciji 40-ak ljudi iz HGSS-a, policije, mještana, lovačkih udruga... Teren je nepristupačan, a zbog kiša koje svakodnevno padaju i težak za kretanje, no naviknuti smo na takve uvjete i to nas neće omesti – rekao nam je Karlo Olić iz Stanice HGSS-a Slavonski Brod, čiji pripadnici posljednjih dana skupa s kolegama iz Stanica Orahovica i Požega te drugim službama kontinuirano obilaze teren i traže nestalog Darka. Obitelj je shrvana. Njegov je otac za RTL izjavio da mu je teško i tjeskobno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 22:47