StoryEditor
Crna kronikaprijavili ga policiji

Profesor fotografirao svoju maloljetnu kćer i nudio je prijateljima i poznanicima: 'Ako je želiš, dogovorit ćemo se'

Piše PSD
18. listopada 2019. - 12:09

Uhićen je otac koji je svoju 15-godišnju kćer nudio prijateljima i poznanicima.

"Ako je želiš, dogovorit ćemo se". Autor šokantne poruke je muškarac u ranim četrdesetima, a djevojčica je njegova kći (15). Sve se odvijalo u mjestu na istoku Hrvatske, pišu 24sata.

Iz policije i Općinskog državnog odvjetništva rekli su da rade na slučaju, koji je u međuvremenu preuzelo Županijsko državno odvjetništvo za mladež. No kako je riječ o osjetljivom predmetu u kojemu je žrtva dijete, detalje ne žele niti smiju iznositi.

Muškarac i djevojčica ne žive zajedno. Nakon rastave ona je ostala živjeti kod majke, a ocu je dolazila vikendima ili tijekom praznika. Otac, inače profesor u jednoj školi, iskorištavao je trenutke kad je provodio vrijeme s curicom kako bi je fotografirao.

Fotografije je pohranjivao na računalo, da bi ih nakon odabira slao poznanicima ili ljudima za koje je mislio da bi mogli biti zainteresirani.

Nasreću, nitko nije odgovorio, a netko od potencijalnih klijenata ga je i prijavio policiji. Kako 24sata neslužbeno saznaju, na računalu su istražitelji pronašli dovoljno fotografija i dokaza da pokrenu istragu.

#POLICIJA#ZLOSTAVLJANJE

Izdvojeno

04. srpanj 2020 21:06