StoryEditor

Preminuo Ridvan Kaqiku zvani Bebek (51) kojeg je pretukao Mister turizma Dalmacije 2005. Mario Bečić - Đoni

Piše PSD.
7. siječnja 2010. - 15:11

U splitskoj bolnici je u četvrtak ujutro preminuo Ridvan Kaqiku zvani Bebek (51) iz Tugara, kojeg je na božićno jutro oko 5 sati brutalno pretukao bivši Mister turizma Dalmacije za 2005. godinu, Mario Bečić zvani Đoni (25) iz Srinjina kod Omiša.

Mister Bečić se već nalazi u pritvoru na Bilicama gdje je završio prije dva tjedna po prijavi za pokušaj ubosjtva, no kako je nesretni Kaqiku izgubio bitku za život, Bečić će odgovarati za ubojstvo.

Sukobili su se u lokalu Centar, gdje je Ridvan često zalazio i bio vrlo miran gost. Nije jasno što mu je Bečić zamjerio, oborio ga je šakom na tlo gdje je Ridvan odmah izgubio svijest. Onesviještenog Ridvana je zgrabio za glavu rukama pa mu još dvaput udario glavom o tlo. Vikao je “Ubit ću te, dosta mi te je”, a to se nažalost i obistinilo.

U pomoć Kaqikuu su priskočili drugi gosti, obuzdali nasilnog Mistera i na Hitni kirurški prijam oko 6 sati dovezli teško ozlijeđenog čovjeka. Imao je frakturu lubanje, nagnječenje mozga te izljev krvi u mozak.

Mario Bečić je i u svibnju 2007. godine na ulici u Žrnovnici snažnim direktom onesposobio i 13 godina starijeg muškarca. Slomio je nosnu kost, s pomakom.

U dosjeu ima prijave i za tešku krađu i krađu te demoliranje jednog automobila.

Andrea Kuzmić / EPEHA

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 18:44