StoryEditor
Crna kronikaPRKOSILI ZABRANI

Policija provjeravala poštuju li se nove mjere: inspektori zatvorili kafić u kojem se zabavljalo 15-ak osoba, od kojih je jedna imala kod sebe i drogu

Piše PSD.
29. studenog 2020. - 16:04
Goran Mehkek/Cropix/Ilustracicja

U noći na nedjelju policijski službenici su na području PU splitsko-dalmatinske obilazak 246 ugostiteljskih objekata.

Pritom su naišli na jedan ugostiteljski objekt u Ulici slobode u Splitu u "punom pogonu", kao da mjere nisu donesene. U tom je kafiću zatečeno oko 15 osoba. 

Policijski službenici su utvrdili identitet zatečenih osoba, a protiv jedne osobe će biti podnesen optužni prijedlog iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga jer je muškarac posjedovao tablete nedozvoljenih psihotropnih tvari. 

- Zbog nepoštivanja epidemioloških mjera koje su naložene Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja (NN 131/2020), inspektor Državnog inspektorata zapečatio je ugostiteljski objekt, a protiv vlasnika objekta podnosi se optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu u Splitu - poručuju iz splitske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 08:36