StoryEditorOCM
Crna kronikamunjevita akcija

Pogledajte filmsku potjeru u centru Ogulina: rotirke i sirene uzbunile građane, policajci ganjali ilegalne migrante kroz cijeli grad, dvojica su uhićena!

Piše PSD
26. ožujka 2019. - 11:47
auto1

Jutros nešto iza 8 sati u samom središtu Ogulina odigravala se prava filmska potjera u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo BiH registarskih oznaka, te nekoliko policijskih vozila, javlja OG portal.

Rotirke i sirene dale su naslutiti da se radi o potjeri, a uskoro je postalo jasno da je riječ o nekolicini migranata u automobilu koji su se dali u bijeg nakon su zaustavili automobil kada su shvatili da se nalaze u policijskom okruženju.

Epilog je uhićenje dvojice ilegalnih migranata, dok se nekolicina njih trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pored Obrtničke škole, prema prugi. Za njima je nastavila i policija, a u ovom trenutku nema informacija o kolikom se broju migranata radi i jesu li uhićeni.

OG portal javlja kako je akcija izvedena vrlo brzo i efikasno, jedino su se građani, umjesto da se maknu i policiji olakšaju posao i pristup mjestu incidenta, u svojim automobilima zaustavljali blizu mjestu zbivanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 12:18