StoryEditor
Crna kronikaKrš i lom

Nastradao popularni vodički lokal: dvojica pijanih muškaraca porazbijali inventar i prijetili vlasnicima, pa završili u pritvoru

Piše Ante Talijaš
18. veljače 2019. - 12:04

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i oštećenje tuđe stvari i nad 40-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari, sve na štetu 55-godišnjaka i njegove 50-godišnje supruge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni dvojac je uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Kako doznajemo, oni su se u nedjelju rano ujutro oko 3,30 sati u popularnom caffe-baru 'Dalmatino' u Vodicama, ničim izazvani, verbalno i tjelesno sukobili s 34-godišnjim muškarcem.

Eskalaciju tog sukoba, pokušali su spriječiti vlasnici 'Dalmatina', 55-godišnjak i njegova supruga. U tom trenutku, pijani 46-godišnjak tjelesno je napao vlasnika lokala i ozbiljno prijetio njemu i njegovoj supruzi.

Nakon toga, 46-godišnjaku se pridružio njegov 40-godišnji 'kompanjon' te su zajedno započeli s razbijanjem i uništavanjem inventara i pri tom pričinili vlasnicima štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 03:38