Crna kronikaseksualni zlostavljač

Na šibenskom području uhićen muškarac osumnjičen za odvratan zločin: 41-godišnjak više puta silovao ženu (33), živjela je u stalnom strahu zbog njegovog proganjanja

Piše sibenski.hr
6. prosinac 2019. - 11:23
Screenshot 2019-12-06 at 10.19.08

U Odjelu općeg kriminaliteta PU šibensko-kninske  dovršeno kriminalitičko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za više kazenih djela splonog odnošaja bez pristanka, silovanja i nametljivog ponašanja, sve na štetu 33-godišnjakinje, javlja Šibenski list.

- Osumnjičeni je u vremenu od 1. travnja do 1. lipnja na području Šibenika u više navrata, bez pristanka oštećene s njom izvršio spolni odnošaj, a u mjesecu lipnju u Vodicama je uporabom sile izvršio spolni osnošaj nad oštećenom.

Potom je u vremenu od 9. studenog do 3. prosinca oštećenu ustrajno uznemiravao i pokušavao uspostaviti neželjeni kontakt što je kod oštećene izazvalo strah za njezinu sigurnost - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske

Prema njezinim riječima, po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko- kninske.

#šIBENIK#SILOVANJE