StoryEditorOCM
Crna kronikaJEZIV ZLOČIN

Mladi policajac (29) nije htio prihvatiti želju svoje supruge da se razvedu - umjesto dogovora, ubio nju pa sebe

Piše VIJESTI SD
11. veljače 2023. - 17:36

Jezivo ubojstvo i samoubojstvo potreslo je sinoć Grocku u Srbiji. Policijski službenik Đ.P. (28) ubio je svoju suprugu N.B. (20), a potom pucao u sebe. Prijatelji ubojice i njegove supruge ne mogu doći k sebi otkako su čuli za stravičan zločin.

Kako su beogradskom "Blicu" ispričali prijatelji supružnika, on je završio svoju smjenu u Kaluđerici, nakon čega se trebao naći sa suprugom radi dogovora u vezi s razvodom braka.

Kada su se sreli počela je žučna svađa i sve je krenulo po zlu, navode prijatelji. Za “Blic” su objasnili da se N.B. već duže vrijeme htjela razvesti od Đ.P., ali da se policajac nikako nije mogao pomiriti s tom činjenicom. Kako saznaje "Bic", ubijena žena je posljednja dva tjedna živjela s njezinima, dok je policajac živio sam u stanu u kojem se sve dogodilo. Najbliži prijatelji ističu i da nisu bili upućeni da su supružnici imali problema koji su mogli uzrokovati razvod i ovaj užasan zločin.

Mladi bračni par je rodom iz Grocke, a stan u kojem su živjeli i u kojem se dogodilo ubojstvo i samoubojstvo bio je unajmljen.

- Završio je Srednju trgovačku školu u Grockoj. Bio je izuzetno vrijedan mladić iz dobre obitelji. Stvarno imam samo najbolje riječi za njega, ne znam što mu je ovo trebalo. Mnogo ju je volio - u nevjerici priča prijatelj policajca.

S druge strane, prijatelji i za ubijenu djevojku imaju samo riječi hvale.

- Bila je dobar drug, drugarčina. Otkako se udala nije se mnogo družila, nismo je često viđali. Uvijek je bila pozitivna - kažu njezini prijatelji.

- Obje obitelji su zavijene u crno. Tuge veće od ove nema. Tako mladi, a na takav način završili. Razlog zašto je željela prekinuti brak s njim nitko ne zna - kažu šokirani prijatelji.

Policija je sinoć priopćila da je pouzdano utvrđeno kako nije bilo ranijih prijava za nasilje u obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 14:16