StoryEditorOCM
Crna kronikaprevezeni u bolnicu

Krš i lom u drami na hrvatskom graničnom prijelazu: vozač se zabio u kontrolne kućice, ozlijeđena tri policajca

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
4. svibnja 2022. - 16:29

Dva hrvatska policajca i jedan mađarski ozlijeđeni su u noći na srijedu, u jedan sat poslije ponoći, na zajedničkom stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Goričan II - Letenyea, a koji se nalazi na mađarskom teritoriju, piše Jutarnji list.

 

Naime, oko jedan sat poslije ponoći na dijelu autoceste Budimpešta - Zagreb kod Letenya, došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač kombija bugarskih nacionalnih oznaka vozilom udario u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije. Također, bugarski vozač udario je vozilom i u osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se u kritičnom trenutku obavljala granična kontrola.

- U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba, između ostalih i dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije. Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija - kažu iz PU međimurske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 09:17