StoryEditor
Crna kronikapred zgradom dorh-a

Incident u Šibeniku tijekom privođenja osumnjičenih za napad na Srbe u Uzdolju: novinarima zaklanjali kamere, pokazivali im srednji prst i dovikivali uvrede

Piše PSD
6. rujna 2019. - 14:35
privodjenje_osumnjiceni08-060919

Nakon što je jučer uhićeno novih deset osoba koje policija povezuje s nedavnim napadima u Uzdolju, oni su danas privedeni u Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku na ispitivanje.

Podsjetimo, uhićeni su mladići sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja i svi se dovode, kažu u policiji, “s počinjenim kaznenim djelima nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari od 21. kolovoza u Uzdolju”.

Jutros su u DORH dovedena četvorica od deset jučer privedenih osoba.

Šibenik In javlja da je pritom policija legitimirala još nekoliko mladića koji su pred šibenskim sudom novinarima zaklanjali kamere, pokazivali im srednji prst i dovikivali uvrede.

 

Napad u Uzdolju dogodio se 21. kolovoza, kad su maskirani napadači upali u kafić i napali građane srpske nacionalnosti koji su tamo gledali utakmicu Crvene zvezde.

Pritom su počinili veliku materijalnu štetu u kafiću i ozlijedili više osoba, među kojima je bilo i djece. Napadači su potom pobjegli.

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 22:51