StoryEditor
Crna kronikasamozatajni par

Detalji tragedije u Malom Lošinju: 82-godišnjak ubio ženu nakon 50 godina braka pa skočio s drugog kata. Sin je šokiran, kaže da je sve bilo u redu...

Piše PSD
14. rujna 2020. - 18:29
IlustracijaCropix

Mještane Lošinja potresla je tragedija koja se jutros dogodila u stambenoj zgradi u Ulici Josipa Kašmana broj 4, pišu 24 sata.

Naime, lokalnu policiju je oko 6 i 10 uzbunila dojava o smrtnom slučaju, a izlaskom na teren potvrđeno je da se radi o dvije mrtve osobe starije životne dobi. Okolnosti ove tragedije i detalji znat će se nakon obavljenog očevida, no od sina preminulih supružnika 24 sata doznaje da se radi o mirnom i samozatajnom bračnom paru iz Italije koji je u braku proveo 50 godina. 

- Prije dvadesetak godina dolazili smo u Lošinj na ljetovanje i jako nam se svidjelo. Prije sedam godina roditelji su dobili povoljnu priliku za kupnju stana pa smo se napokon tu i doselili. Roditelje sam zadnji put vidio jučer popodne i sve je bilo u redu. Ništa nije upućivalo na nikakav problem. Ni sam ne znam što se točno dogodilo. Znam da sam jutros rano dobio poziv i kad sam došao pred stan, na ulici sam zatekao mrtvog oca kako leži - rekao je sin Vasil Perret (48). 

Još uvijek su na cesti tragovi krvi, a i ispred ulaznih vrata. Kako 24 sata neslužbeno doznaju, Edoardo Perret (82) usmrtio suprugu Vanzati Italba Josepinu (72) hladnim oružjem, a potom skočio s drugog kata, s visine od osam do deset metara, na cestu. 

Službenici Hitne pomoći pokušali su oživjeti nesretnika, ali nije mu bilo pomoći. Supružnici su inače bili umirovljenici, a dugo godina su oboje radili za istu firmu u prehrani. On kao radnik, a ona kao tajnica. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 16:54