StoryEditor
Crna kronikadileri iz fotelje

Drogu naručivali poštom na kućnu adresu: evo kako su uhićeni Slavonci opskrbljivali grad opijatima, policija im pretresla stanove

5. listopada 2018. - 17:21

Dvojica muškaraca, 33-godišnjak i 35-godišnjak, pritvorena su nakon istrage koja je pratila trag trgovine drogom putem pošte i interneta na novogradiškom području.

"Nakon što je 1. listopada preuzeo pošiljku u kojoj je bila droga, policajci su uhitili 35-godišnjaka. U pošiljki se nalazilo 210 grama opojne droge amfetamin, a naručio ju je putem interneta u kolovozu", rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Temeljem sudskog naloga, policajci su pretražili dom i prostorije koje koristi osumnjičeni na novogradiškom području, te su pritom pronašli još 13.4 grama droge amfetamin i 6 komada droge LSD.

U drugoj pretragi policajci su u domu i prostorijama koje koristi 33-godišnjak, također s novogradiškog područja, pronašli 49.5 grama droge amfetamin i 56 sjemenki indijske konoplje.

"Obojica osumnjičenih putem interneta kupovali su veće količine droge (amfetamin, LSD, Ecstasy), radi prodaje na području Nove Gradiške", rekla je Nujić dodajući da su oba muškarca 4. listopada predana u pritvor i općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Izdvojeno

15. srpanj 2020 01:44