StoryEditor
Crna kronikamotiv i dalje nepoznat

Cure novi detalji o pozadini užasa na Kajzerici: Nađ je ubio svoju djevojku, imali su 2-mjesečnu bebu i bili su zaručeni. Usmrtio je i njenu sestru, sina i roditelje

Piše PSD
2. kolovoza 2019. - 14:13
maja

Šesterostruki ubojica i samoubojica je 36-godišnji vozač taksija koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete, a žrtve tog nezapamćenog zločina bile su obiteljski povezane, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

Ubojica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. S jednom od žrtava imao je bebu koja je rođena krajem svibnja i koja u masakru nije ubijena.

Kako doznaje Index, ubijena je 34-godišnja Maja Tojagić s kojom je ubojica bio u vezi i imao dvomjesečnu bebu. Bili su zaručeni.

Poznanik šesterostrukog ubojice progovorio tko je muškarac koji je počinio šokantan zločin: Uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog, snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film...

Ubijeni su i njezina sestra Josipa i 10-godišnji sin te roditelji Dragomir i Filjke. Još uvijek nije poznato tko je šesta žrtva, muškarac koji je ubijen zajedno s obitelji.

Index doznaje i kako je 10-godišnji dječak, Majin sin, svega 15 minuta prije masakra školskom prijatelju slao poruke na WhatsApp. 

"Kad se vraćaš s mora, ja se dosađujem", napisao je nesretni dječak sinoć u 21.16.

Bivša kolegica ubijene Maje za RTL je kazala:

"Maja je bila dobra cura i dobra kolegica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio k njoj na masažu i tako je započela njihova veza.

Ona je bila rastavljena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka.

Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilao.

Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam što se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu.

Sestru joj nisam poznavala. Ne znam je li beba koja je preživjela njezino i Igorovo dijete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na Fejs tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i s bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi", kazala je za Vijesti.hr I. A. koja je željela ostati anonimna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. siječanj 2021 08:13