Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Crna kronikaotrovani na guletu

Bruno Mancuso ispričao kako se odmor s prijateljima na Jadranu pretvorio u horor film: Našeg Eugenija ujutro smo našli u kadi, razbijene glave. Djeca su već bila u komi...

Piše PSD
14. kolovoza 2019. - 16:51
atlantia_uvidjaj18-140819

Gradonačelnik sicilijanskog gradića Sant’Agata di Militella i bivši talijanski senator Bruno Mancuso, koji je bio na brodu na kojem je smrtno stradao njegov prijatelj, 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, za Dnevnik Nove TV ispričao je što se u utorak događalo na brodu.

 - Hrana nije, to je nemoguće. Djeca nisu jela ništa, samo kruh i tjesteninu. Ostali su jeli istu hranu i nemoguće je da je hrana uzrok trovanja'', uvjeren je Mancuso. On smatra da je uzrok trovanja kvar na klimatizacijskom sustavu.

Za Dnevnik Nove TV  otkrio je i da bi danas trebali izići iz bolnice, a sutra se vratiti na pregled. Dodao je i čekaju tijelo Eugenija Vincija kako bi mogli organizirati njegov prijevoz u Italiju. U eventualnu sabotažu na brodu ne vjeruje.

 - U 10 ujutro oni koji nisu ni ulazili u sobe i nije im bilo loše primijetili su da drugi još spavaju i da nema pokreta. Došli su otvorili vrata i našli Eugenija u kadi. Imao je razbijenu glavu - ispričao je. Otkrio je i da su ostali spavali, pa su probudili odrasle, ali ne i djecu "koja su već bila u komi".

Mancuso je zahvalio svim službama na brzoj intervenciji i pomoći, a pohvalio je i bolnicu.

 - Svi smo šokirani, ovo je kao horor-film. Bio nam je lijep odmor, zabavljali smo se i bili sretni, a sad se molimo za djecu.

#BRUNO MANCUSO

Izdvojeno