Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Crna kronikaSRETAN KRAJ POTRAGE

Besramni lopovi haraju po bolničkim parkinzima: ‘Moj suprug izišao je s posla nakon smjene od 24 sata i shvatio da mu je netko ukrao auto!‘

Piše PSD
26. ožujka 2020. - 15:30
Davor Pongracčić/HANZA MEDIA

U borbi protiv koronavirusa na prvoj crti nalaze se zdravstveni radnici koji odrađuju lavovski posao. Dok ostali građani slušaju preporuke i ne izlaze iz svojih domova, zdravstveni radnici su ti koji odrađuju poštene smjene i ne staju u niti jednom trenutku.

Puste ulice iskoristili su zato lopovi koji operiraju po brojnim parkiralištima, a zadnjih dana su im na meti upravo bolnička.

Antonio Gašpar je medicinski tehničar koji radi u KBC Sestre Milosrdnice. Kada je jutros izašao iz smjene od 24 sata, shvatio je da mu je ukraden automobil.

Njegova supruga jutros je na Facebooku napisala sve o drskoj krađi.

- Danas ujutro je izašao iz smjene od 24 sata i shvatio dok je on radio u bolnici netko je odlučio UKRASTI NAŠ AUTO! I to drugi put u 9 mjeseci na istom mjestu. Auto je Audi A3, 2014 godine, sivo smeđi. ZG 3161 HG. Molim vas pomozite da ga pronađemo! - napisala je supruga jutros u svojoj objavi koja je podijeljena preko 3,5 tisuća puta.

Samo nekoliko sati nakon, objavila je i sretnu vijest - automobil je pronađen.

- Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. Reagirali ste velikom brzinom i zato je AUTO PRONAĐEN (pomalo razbijen, ali pronađen). Hvala nepoznatom prolazniku koji je prepoznao auto i javio policiji. U ovom kaosu, neopisiv je osjećaj znati da ipak nismo sami. HVALA! - napisala je supruga.

Podsjetimo, ovo je druga drska krađa automobila ispred bolnice u zadnjih nekoliko dana.

U noći sa subote na nedjelju, kraj KB Sveti duh ukraden je VW Golf u vlasništvu medicinske sestre, ali je i taj automobil srećom pronađen.

#AUTOMOBIL#KRAđA#ZAGREB

Izdvojeno