StoryEditor
BiznisAtraktivna ponuda

Još jedna banka najavila tjednu akciju: nude gotovinske kredite s najnižom kamatom na tržištu za postojeće, ali i nove klijente

Piše A.B.K.
16. rujna 2019. - 19:52

Ne jenjava konkurencija na tržištu nenamjenskih kredita, sad je i Sberbanka najavila kako ovaj tjedan nudi nenamjenske gotovinske kredite s najnižom kamatom na tržištu.

Svim postojećim kao i novim klijentima u ovom tjednu od 16. do 21. rujna Sberbank nudi kredite od četiri posto (5,13 posto efektivno) za eure, odnosno 4,5 posto (efektivno 5,66 posto) za kune.

Zainteresirani zahtjev za kredit mogu poslati online putem internetske stranice banke ili predati u najbližu Sberbank poslovnicu. Zahtjevi za kredit zaprimaju se do subote 21. rujna.

Za dostavu dokumentacije Sberbank omogućuje dodatnih nekoliko dana – odnosno predaju najkasnije do srijede 25. rujna do kraja radnog vremena poslovnica.

Tjedan najnižih kamata već je tradicionalna praksa ove banke zbog povećanih jesenskih troškova.

- I ove godine Banka očekuje odličnu reakciju građana na ponudu te će i ubuduće nastaviti s dobrom praksom svojih atraktivnih ponuda -  poručuju iz banke.

Prema podacima HNB-a, prosječne kamate banaka na potrošačke kredite u srpnju su iznosile 5,13 posto za kune, odnosno 3,78 posto uz valutnu klauzulu za eure.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 20:17