StoryEditor

EasyJet uvodit tri nove linije za Dubrovnik

Piše PSD.
8. siječnja 2009. - 13:11

Nakon četiri uspješne sezone u Hrvatskoj "easyJet", vodeći europski niskobudžetni zračni prijevoznik te četvrti avioprijevoznik u Europi, uvodi čak tri nove linije iz Dubrovnika.

Kako se također navodi u priopćenju iz te kompanije, izravni niskobudžetni letovi pouzdano i povoljno povezivat će Dubrovnik i Liverpool od 2. lipnja, Ženevu od 6. srpnja, te Berlin Schönefeld od 12. srpnja.

Ove tri nove linije iz Dubrovnika dio su novog proširenja "easyJeta" širom Europe koje uključuje ukupno 14 novih linija i to Newcastle - Malta, Bristol - Corfu i Bastia, Liverpool - Dubrovnik, Napulj i Bordeaux, Manchester - Corfu, Atena i Bastia, Ženeva - Dubrovnik, Berlin - Dubrovnik, Basel - Bordeaux, Pariza CDG – Ajaccio te Bilbao – Ibiza.

Devet novih linija letjet će iz regionalnih zračnih luka u Velikoj Britaniji, pružajući putnicima još veći izbor popularnih odredišta. Kao dio proširenja "easyJet" će od 1. lipnja u zračnoj luci Liverpool, te od 4. kolovoza u zračnoj luci Manchester, dodati svojoj floti po još jedan zrakoplov.

K. Šutalo / EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2022 09:18