StoryEditorOCM
Promo arhivAKCIJA STUDENATA

Ljubav na djelu - i ti si dio mene

Piše Promo
9. prosinca 2019. - 15:51

Blagdansko vrijeme za većinu nas nosi pregršt smijeha, ljudske topline, raznih proslava i poklona. Ima li ljepšeg osjećaja od onog kada na božićno jutro odmotavamo poklone pod borom i uživamo u zagrljaju naših najdražih? Netko će dobiti računalo, netko bicikl, netko čokoladu, netko iskreni zagrljaj najbližih, a netko...ništa od toga. Upravo ovo doba darivanja je najbolje vrijeme da se prisjetimo i onih koje život ne mazi, pa Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u dogovoru sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom, Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu te Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije pokreće veliku humanitarnu akciju unutar Sveučilišta u Splitu pod nazivom „LJUBAV NA DJELU - I TI SI DIO MENE“  od 11. prosinca do 17. prosinca 2019. Odazovite se Akciji! Izmamite osmjeh onima koji nemaju!

Donesite po želji prehrambene namirnice (nekvarljive) u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina, grah, ječam, riblje i mesne konzerve), higijenske potrepštine (deterdžent, sapun, šampon, higij.ulošci, dječje pelene itd.). 

Studenti, odricanjem od jedne dnevne kave možete učiniti veliko djelo! 

Prikupljanje doniranih artikala organizira se na sastavnicama Sveučilišta u Splitu. Prenesite ovaj poziv  do svakog studenta  i prijatelja jer će i najmanji dar svakog od nas sigurno razveseliti one kojima je ta pomoć potrebna. Pomoći nekom drugom može usrećiti više nego kad usrećimo sebe i nema bolje nagrade za naša djela nego osmjeh onog kojem smo pomogli. Blagdani su pred vratima, brige nestaju na mjesec dana… pomozimo  drugima da i oni zaborave na svoje brige i dožive pravi smisao Božića.. "I ne zaboravite nije važno koliko darujete nego da je od srca pa makar to bila i neka sitnica.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 06:38