StoryEditorOCM
Promo arhivlegendarni maca u lori

Jeste li sretni u braku i koliko vas je on promijenio? Odgovor možete doznati na sjajnoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život"

Piše Promo
10. prosinca 2019. - 08:00

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu od smijeha, plakanje od smijeha a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha. 

Mi smo generacija koja ne želi vezu...Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo na webu naručiti svoju srodnu dušu.Čitamo ‘’5 načina kako saznati da mu se sviđaš’’ i ‘’7 načina kako je osvojiti’’ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu.

Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu. Želimo fasadu veze bez truda,držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje.

Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječna pitanja o odnosu muškarca i žene Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti ali će Vas i zasigurno natjerati da dobro razmislite o sebi i svijetu koji nas okružuje. 

Ulaznice za projekciju 12. prosinca  u dvorani Lora možete nabaviti preko sustava Eventim, Croatia-Tickets te na blagajni dvorane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:18