StoryEditorOCM
Promo arhivFUN PARK BIOGRAD

Pogledajte prekrasne kadrove „Čarobne božićne bajke“ koji su oduševili i velike i male; ovoga vikenda čeka nas čarobni svijet Svetog Nikole

Piše Promo
4. prosinca 2019. - 16:44

Prošlog vikenda otvorena je Čarobna bajka Fun parka Biograd, poseban advent pun zabave. U najzabavnijem Parku u regiji pretvorenom u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica pripremljen je  prigodni zabavni program za cijelu obitelj i gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnije adventaše. Uz čarobno okićen Fun park Biograd, koji je sa svojim atrakcijama zasjao u posebnom božićnom ruhu, sve posjetitelje u vikendima  do 29.12.2019 čeka pregršt zabavnih sadržaja. Šarolik program zadovoljiti će sve uzraste, a posebno one najmanje, naime Fun park Biograd dočekati će vas i sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom, Djedom Božićnjakom pravim snježnim partijima i snježnim diskom, mnogim dječjim predstavama, mjuziklima, nastupima mađioničara, žonglera, zabavnim radionicama, koncertima, vatrometom u izvedbi svjetskih piromajstora Pirotehnike Mirnovec i Funnyonicom-posebnim programom kojim će domaćica Funny razveseliti sve mališane.

 

 

Na samom otvorenju nastupile su pakoške mažoretkinje sa orkestrom limene glazbe, zapalila se prva adventska svijeća, zaplesalo se i zaželjelo puno lijepih božićnih  želja puštanjem lampiona od kojih prihod ide u humanitarne svrhe Centru za rehabilitaciju Stančić. Šareni lampioni  obojali su nebo iznad Biograda, koje još dodatno ukrasio  i vatromet.

Čarobna bajka nastavlja se i ovoga vikenda kada se u Fun park Biograd spušta Sveti Nikola donoseći odličnu zabavu.

Vikend Svetog Nikole u Božićnoj bajci Fun Parka Biograd kreće u petak 6.prosinca, od 16:00 sati u šarenoj Funnyonici i druženju sa Svetim Nikolom, gdje će se onim najmanjima dijeliti prigodni pokloni i nastavlja se odličnim partijima, predstavama, koncertima i vatrometima.

U Božićnu bajku ugurao nam se i Grinch sa svojom božićnom verzijom kuće straha, no u Fun parku Biograd kažu da se prilagodio veseloj Božićnoj atmosferi.

 

 

U nadolazećem vikendu putovati će se sa pjesmom u čarobnu zemlju Oz u super zabavnom mjuziklu Čarobnjak iz Oza, družiti sa Mickey i Minnie Mousem, plesati na snježnom partiju i naravno uživati u vatrometu. Kao dodatno iznenađenje Fun park Biograd otvoriti će još dodatnih šest atrakcija za one najmanje: simulator, Indian canu, Kraš Express, Eureka, Mine train coaster, a u Games Hallu biti će postavljena velika Božićna kugla.

VIKEND SVETOG NIKOLE 6., 7. i 8.12.

*Svaki dan: 16:00 Funnyonica, 17:00 Druženje sa Svetim Nikolom
PETAK, 6.12.
18:00 Što ću biti kad odrastem, dječja predstava
19:00 Snježni party za djecu
SUBOTA 7.12.
17:00 Čudomix, mađioničarski show
19:00 Snježni party za djecu
21:00 Vatromet by Mirnovec
*Druženje s Mickey i Minnie Mousem cijeli dan
NEDJELJA, 8.12.
17:30 Paljenje druge adventske svijeće
18:00 Čarobnjak iz Oza, dječja predstava
19:00 Koncert grupe Zaratino
21:00 Vatromet by Mirnovec

 

Atmosferu sa otvorenja Božićne bajke u Fun parku Biograd pogledajte u galeriji u prilogu, a više informacija pronađite na Facebook stranici.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:42