StoryEditorOCM
Promo arhivnedoljive ponude

Uz Black Friday uđite u svijet robotskih usisavača<br />  

Piše Promo
29. studenog 2019. - 16:16

Black Friday i ovog puta stiže krajem studenog i donosi nam super ponude koje smo dugo čekali. Kako biste ugrabili najbolje ponude morate biti informirani na vrijeme i iz tog razloga smo Vam u iRobotu pripremili dvije neodoljive ponude. Ovogodišnji Black Friday donosi iRobot lude popuste i čak do 900 kn uštede. Ekskluzivno smo izdvojili Roombu 676 iz 600 serije te Roombu e5152 iz napredne e5 serije, a dostupne su isključivo na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima: iRobot kiosk u City Center One u Splitu, iRobot web trgovina i iRobot kiosk u ARENA centru u Zagrebu. Više o proizvodima pogledajte ovdje.

Roomba 676 dolazi iz 600 serije no sa znatnim poboljšanjima u odnosu na ostale modele. Osim što joj je ugrađena Litij-ionska baterija koja se koristi u naprednoj 900 seriji, njome se može upravljati iRobot HOME aplikacijom. Kombinacija ugrađenog WiFi-a i iRobot HOME aplikacije, Roombi se može vremenski programirati čišćenje gdje god da se nalazili.

Kao i ostali viši modeli robotskih usisavača, Roomba 676 namijenjena je usisavanju tvrdih podova i tepiha. Roomba koristi najinteligentniji sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt zbog koje se prilagođava specifičnom prostoru.

Glavne vrline: prilagodljivot i učinkovitost

Prednost ovog usisavača je 3- stupanjski sustav čišćenja koji omogućuje kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i velikih čestica zahvaljujući rotirajućoj bočnoj četki, dvjema suprotnim rotirajućim četkama i vakuumskom usisavanju.

Koliko nam je prilagodljivost bitna najbolje zna ova Roomba jer sa svojom podesivom glavom za čišćenje pripada drugoj generaciji prilagodljivih sustava koji se automatski prilagođavaju različitim podnim površinama.

Idealna je u borbi protiv prašine jer posjeduje koš za smeće s velikim kapacitetom. A uz uporabu zvučnih senzora i tehnologije Dirt Detect fokusira se na čišćenje mjesta gdje je to najpotrebnije.

Roomba e5152

Za Black Friday akciju smo Vam pripremili još jedan model, Roomba e5152 iz napredne e5 serije. Roomba serije e5 je jedna od novijih serija i sa sobom donosi i novitete kao što su poboljšane Aero Force četkice dugotrajnija baterija, poboljšane filtere, te kao nikada do sada perivi spremnik za još jednostavnije održavanje.

iRobot se tako već dugo vodi principima: pametno, čisto i jednostavno.

POBOLJŠANE ČETKICE
Poboljšane AeroForce četkice uklanjaju prljavštinu, prašinu i ostatke mrvica s vaših podova, zadržavajući optimalno čišćenje pomoću TBC pick-up sustava koji sprječava zapetljanja.

iRobot HOME APLIKACIJA
Roombom možete upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije pomoću koje se može čistiti ili zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili.

PERIVI SPREMNIK    
Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.

POBOLJŠANI FILTER
Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak vašeg doma održao čistim, idealno za domove s alergičarima i malom djecom.

DUGOTRAJNIJA BATERIJA        
Roomba e5 ima mogućnost 25% dužeg usisavanja za razliku od Roomba serije 800. Nova Litij-ionska baterija omogućuje veće dohvaćanje što rezultira temeljitijim čišćenjem do 90min.

Dodatne prednosti Roombe e5152:

•    Funkcija virtualnog zida HALO s dvostrukim djelovanjem
•    Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5cm
•    Indikator punog koša
•    Nova Litij-ionska baterija 1 800 mAh
•    Novi dizajn robotskog usisavača
•    iRobot Home mobilna aplikacija e5152 za iOS ili Android

Roomba e5152 će tako umjesto vas kompletno posisati vaš dom dok ispijate svoju kavicu na rivi koju toliko iščekujete na kraju dana ali i zaslužujete.

Neodoljiva Black Friday ponuda

Za Black Friday ponudu snizili smo Roombu 676 sa 2499,00 kn na samo 1799,00 kn, što donosi ludu uštedu od 700 kn prilikom kupnje u ovoj akciji. Roomba e5152 je snižena sa 3599,00 kn na 2699,00 kn, što predstavlja čak 900 kn uštede. Akcija traje od 29.11 do 2.12. zato požuri u shopping jer količine su ograničene.

Black Friday ponuda dostupna je ekskluzivno na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima: iRobot kiosk u City Center One u Splitu, iRobot web trgovina i iRobot kiosk u ARENA centru u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:08