StoryEditorOCM
Promo arhivpopusti preko 40%

Niske cijene za niske temperature u Hervisu.

Piše Promo
13. studenog 2019. - 11:12
Dječja trenirka ADIDAS - 349,99 kn

Skijanja, klizanja, igre na snijegu, onaj topli slatki osjećaj koji nas ne napušta tijekom prosinca… Iako se naizgled možda tako ne čini, zima je definitivno najzabavniji dio godine, a sada će postati još toplija i zabavnija s Winterstart popustima koji traju od 13. do 19. studenog u Hervisu! I ne samo to - jeste li znali da u Hervisu možete unajmiti sportsku opremu? Cijene dnevnog najma skija kreću se od samo 69 kn po danu!

Iako je jesenska sezona još u punom jeku, nije naodmet početi se pripremati na niske temperature koje nas čekaju iza ugla. Hervis nas je već odavno osvojio svojom bogatom i kvalitetnom ponudom pa zato nije čudno da mu se uvijek vraćamo. Pogotovo u ovo “kritično” zimsko doba kada je iznimno bitno da pronađemo kvalitetne komade u kojima ćemo se utopliti i moći uživati u zimskim aktivnostima. Bilo da se radi o skijanju u Austriji ili maratonskom pohađanju adventskih kućica na minus 5. Osim što je Hervis pripremio ključne komade bez kojih najhladnija sezona ne smije početi, pripremio nam je niske cijene za niske temperature - Winterstart akciju s popustima od 20 do 40%!

Tako će dječaci, dečki i muškarci na sniženju preko 20% moći pronaći toplu, kvalitetnu i chic obuću poput Nike gležnjača idealnih za casual ali stylish lookove; super tople Fundango jakne koje ćete nositi godinama a u koje su zaljubljeni svi aktivni tipovi; te sportske Adidas pulovere koji će dobro doći u svakodnevnim ali i sportskim izazovima. 

Dječja sportsko-modna obuća NIKE Court Borough - 279,99 kn

Djevojčice, djevojke i žene oduševit će se sniženjem od preko 30% na nezaobilazne zimske modele Kilimanjaro gležnjača koje će vam biti idealan suputnik u hladnijim večernjim izlascima, ali i idealan supatnik u planinarenjima. Duge, punjene i tople, Authentic jakne, sada će se moći pronaći za samo 500 kn, a omiljene Adidas hoodice koje se ove sezone nose i na svakodnevne chic kombinacije, pa čak i na pete, na sniženju su za samo 300 kn! 

Ženski pulover ADIDAS - 299,99 kn

Za one najmlađe pripremljen je poseban popust od čak 30% na kultnu Salomon obuću koju u svom ormaru ima baš svaki sportski zaljubljenik. Vodootporne, prozračne, sa Sensifit tehnologijom, djeca će u njima biti potpuno zaštićena za bezbrižno uživanje na otvorenom u sezoni pred nama. 

 

Dječja sportska obuća SALOMON Minto - 419,99 kn

Ako više ciljate na obnovu skijaške i snowboarding opreme, ne propustite popuste do 40% na taj dio asortimana - super trendi kacige s vezirom, pancerice, kombinezoni, sportske jakne… I to za sve uzraste! Ako vam kupovina nije opcija, jeste li znali da u Hervisu možete iznajmiti sportsku opremu? Primjerice, najam skija kreće se od samo 69 kn po danu! Praktično rješenje koje vam ostavlja prostor za šire budžete za ostatak opreme. 

Skijaška kaciga BLACK CREVICE Visor Black - 799,99 kn

Uz Hervis ove sezone bezbrižno uživajte u sportskim, modnim i svakodnevnim zimskim avanturama, skupa s vašim novčanikom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:34