StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Svi su ludi za kroko uzorkom

Piše Promo
12. studenog 2019. - 10:03

Ako bismo morali dodijeliti titulu najatraktivnijem trendu ove jeseni, bio bio to kroko uzorak. Nije ovo prva sezona u kojoj su nam dizajneri skrenuli pozornost na ovaj efektni i luksuzni klasik, ali u ovoj sezoni apsolutno dominira svim kolekcijama – od high-street do visoke mode.

 

 

gležnjače Deichmann - 339 kn

Godinama zapostavljen zbog ekoloških dvojbi koje su ga pratile, kroko i zmijski uzorak na koži i umjetnoj koži razvijao se kroz nove tehnologije u laboratorijskim uvjetima i dostigao savršenstvo izrade. U međuvremenu su sve ozbiljnije modne kuće glasno objavile rastanak sa svim praksama koje su posebno okrutne prema životinjama – od pravog krzna do kože reptila, a u novim kolekcijama mock croc (ili „lažni krokodil“) je ekološki prihvatljiv, cijenom dostupan, dolazi u nevjerojatnoj paleti boja i pojavljuje se na torbama, čizmama, cipelama, remenima…

 

 

Coccinelle, Karla - 1800 kn

Među trendsetterima posebno su omiljene kombinacije dvaju trenutnih modnih bljeskova  – western čizama i kroko uzorka, a klasične torbe retro forme i kroko uzorka ultimativni su stilski dodatak ove jeseni.

 

 

Twinset - 2520 kn

Od čvrstih torbica metalnih kopči koje podsjećaju na one koje su nosile naše bake, do neobičnih okruglih, od boje konjaka do zelene, kroko torbe vladaju ulicama i kombinacijama. Zato, ako već niste, nabavite jedan ili dva efektna trendi croc komada koja odišu stilom i kombinirajte ih s ležernijim outfitima za najpoželjnije sezonske lookove. 
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio. 

 

 

Mango - 449,90 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:42