StoryEditorOCM
Promo arhivRETRO VIBRA

"Jazzbina" ovaj vikend otvara svoja vrata!

Piše Promo
31. listopada 2019. - 10:41

Ovaj vikend svoja vrata otvara splitski retro klub “Jazzbina” koja je osvojila mnoga srca pružajući publici autentičan i kreativan program retro zabavne glazbe. Prethodne tri sezone najveći dio publike je bio 25+ godina, koji su napokon našli svoje utočište za zabavu u Splitu.

Organizatori su priredili brojna iznenađenja i obećavaju da Vas očekuje najbolji program do sada. Vrijedno se radilo na preuređenju, stoga od Jazzbine možete očekivati osvježen izgled i još bolji ambijent.

Posjetitelji će već ovaj petak (01.11.) moći uživati u nastupu legendarnog  Zlatka Pejakovića, dok će subota (02.11.) odjekivati retro hrvatskim hitovima. Ulaz je besplatan za oba događaja. Ponesite samo široki osmijeh i dobru vibru, a sve ostalo Vas čeka u Jazzbini!

Jazzbina će biti otvorena od 17 do 02 sata, a vikendom možete očekivati nastupe najpoznatijih izvođača u regiji kao i brojne tematske večeri. Radni dani će također biti ispunjeni kreativnim programom koji uključuje stand up komediju, kvizove i disco večeri.

„Ukoliko ste željni pozitivne energije i dobre glazbe, ne čekajte predugo, zavucite se i vi u najomiljeniju nastambu u Splitu!“ poručuju iz Jazzbine.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:54