StoryEditorOCM
Promo arhivVladimir Minovski

Moja Dream team postava 

Piše Promo
3. studenog 2019. - 09:00

Timski duh jedan je od osnovnih uvjeta za kvalitetno funkcioniranje kolektiva, a toga je itekako svjestan Vladimir Minovski.

- Jako me veseli kada svaki drugi petak sjednem s kolegama nakon posla. To je naš 'Zeleni petak'. Družimo se, smijemo i šalimo te tako na neki način zaključimo radni tjedan. Osim toga, takva druženja su nužna za održavanje dobre atmosfere unutar tima, kako na poslu, tako i izvan njega - kaže te pojašnjava kako posao zapravo funkcionira poput košarkaške ekipe.

- Imate trenera, napadače, stručni stožer... a svi zajedno imaju jedan cilj - pobjedu - kaže Minovski koji je, kako sam kaže, pravi obiteljski čovjek.

- Obitelj mi je na prvom mjestu i za njih uvijek nalazim vremena. Suprugu Nikolinu podržavam u njezinom poslu, ona mene u mojem, a zajedno se veselimo postignutim rezultatima. Ipak, naša najveća pobjeda svakako je naš Nikola - priča otac dječačića koji će uskoro proslaviti drugi rođendan.

- Slobodno vrijeme najčešće provodim s najdražima kroz igru s djetetom, čitanje, šetnje, a tu je i sport koji me oduvijek prati. Naime, profesionalno sam se bavio košarkom, a danas haklam samo rekreativno. Ipak, jednu košarkašku aktivnost ne propuštam - 1 na 1 sa sinom - priča ponosni tata Vlado te naglašava kako je maleni prvi koš dobio već sa šest mjeseci.

- Moj Nikola 'zakucava' kao veliki! Drago mi je što sam na njega prenio ljubav prema ovom sportu i ne bi imao ništa protiv kada bi on u budućnosti krenuo mojim sportskim stopama - objašnjava te dodaje kako nasljedniku polako usađuje i ljubav prema tenisicama.

- Baš sam u procesu nabavke jednakih tenisica za sebe i sina - priča sa smiješkom Vlado te naglašava kako on i supruga vole putovanja.

- Obišli smo mnoge prekrasne destinacije, a otkako nam je život bogatiji za jednog člana, u nove avanture idemo u troje. Jer upravo takva iskustva s putovanja proširuju djetetovu perspektivu, pomažu kod upoznavanja novih ljudi i razumijevanja drugih kultura - kaže.

Što se pak poslovnog života  tiče, Vladimir kaže kako mu u istom znatno pomaže sportska disciplina te želja za uspjehom.

- Oduvijek se vodim idejom da karakteristike sportaša, pretočene u poslovno okruženje, mogu polučiti sjajne rezultate i nisam se prevario. Timski duh, disciplina, posvećenost cilju i tendencija prema uspjehu ono su što pokreće cijelu tvrtku i naposljetku nas čini ponosnima.  A toliko toga nas još čeka --- završava generalni direktor i vlasnik Taxi Cammea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:24