StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Puf rukavi – povratak modnih romantika

Piše Promo
8. studenog 2019. - 15:01

Dosta je minimalizma, živio maksimalizam! U oštroj opreci spram onih koji jedinim dobrim stilom smatraju onaj „kao da je kreiran u kineskom radnom logoru“, ljubitelji avangardnih, upečatljivih krojeva i jakih boja napravili su posljednjih sezona pravu malu modnu revoluciju prema pravilu „više je bolje“.  

 


body Zipper - 779 kn mini suknja Calvin Klein Jeans - 780 kn gležnjače Mass - 359 kn torbica Calvin Klein Jeans - 700 kn parfem Opium YSL 50ml, Anabella - 634 kn

 


Jedna od najprimjetnijih manifestacija tog trenda su puf rukavi: nakon što su prošle jeseni na ključnim svjetskim modnim pistama pokazali svu svoju raskoš, ovi egzotični modni akcenti preselili su se s puno uspjeha i u uličnu modu.  Možda je vaša prva misao „nije to za mene“, ali varijacije koje su ponuđene na temu naglašenih rukava toliko su brojne da svatko može naći nešto za sebe – od onih koji naglašavaju zonu ramena do onih proširenih u donjem dijelu, oko manžete.

 

 

puloveri Mango - 299,90 kn gležnjače Mass - 799 kn parfem Coco, Chanel 35 ml, Anabella - 607 kn


Iako u prvom redu zamišljena kao dodana vrijednost svečanim haljinama, ova modna atrakcija sada dolazi u svim oblicima i materijalima – od tila do pletiva, od blejzera do džempera… Oversize rukavi zavladali su jesenskim kolekcijama, a sada se mogu kombinirati s jeansom i uskom suknjom, sa štiklom i tenisicom… Ukratko – romantičarke i princeze, došlo je vaših modnih pet minuta, dobro ih iskoristite!
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

 

 

blejzer Imperial - 1.399 kn košulja na preklop IN Fashion - 289 kn torbica Tory Burch, Karla - 3.190 kn salonke Mass - 259 kn
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:04