StoryEditorOCM
Promo arhivJoker Fashion Portfolio

Jesen je idealno vrijeme za balerinke

Piše Promo
3. rujna 2019. - 13:17

Nije sve u tenisicama, ima nešto i u cipelama – pomislit ćemo na početku nove radne sezone, kad do kraja iscrpimo svoje ljetne sandale i shvatimo da nam za poslovne kombinacije (ali ne samo za njih!) nedostaje dobra prijelazna obuća uz koju možemo funkcionirati od jutra do večeri.
Pa, ako niste fan salonke i cjelodnevnog boravka na peti, za oko će vam prvo zapeti sveprisutne koledžice, loaferice ili pak još laganije balerinke koje ovih dana doživljavaju modni comeback.


Sive balerinke Tori Burch, Karla 1990 kn, balerinke sa zmijskim uzorkom Deichmann 129 kn, svijetlo ružičaste balerinke Deichmann 119 kn

S balerinkama žene njeguju poseban odnos – neke ih ne podnose, druge ih obožavaju i imaju 5-6 pari, a ove potonje znaju zašto ih vole: jer su meke poput rukavica, nosive u mnoštvu prigoda, istovremeno neobavezne i ozbiljne… ukratko, naš vjerni partner 24/7, upravo ono što nam treba u danima pojačane akcije!


Balerinke sa zastavicom Aledona 1190 kn, balerinke Tori Burch, Karla 1990 kn, balerinke s mašnicom Deichmann 99 kn

Kako nam sezona pred nama donosi niz noviteta u prijedlozima boja i uzoraka, pročešljali smo trgovine u Jokeru i pronašli obuću s ključnim modnim akcentima: dizajneri kao jednu od boja sezone navode vaniliju, kroko i zmijski uzorak i dalje su na vrhu liste želja, a sa ziheraškom crnom, naravno, ne možete pogriješiti. U mekom antilopu crne, sive ili boje čokolade pronaći ćete balerinke oblog vrha, ali i loaferice zanimljivih formi koje se nameću kao odlična alternativa.
S prvim jesenjim kišama za koledžicama ćemo, osim zbog zahvalnih mogućnosti kombinacija (pokrivaju sve – od jeansa do plisirane suknje), rado posegnuti i zbog njihovog solidnog potplata te puni elana krenuti i u hladnije dane.
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.


Na vrhu – cipele Pas de Rouge, Karla 1790 kn, cipele od brušene kože Mango 199,90 kn, cipele sa zakovicama Deichmann 189 kn

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:20