StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Moja nova omiljena torba!<br />  

Piše Promo
23. kolovoza 2019. - 16:31

Svaku modnu sezonu volimo početi s jednim, ali vrijednim shoppingom, ulovom sezone koji će nas nadahnuti na ponovno izmišljanje svog sezonskog stila, onim komadom za koji naprosto ne želimo čekati popuste. A to je najčešće – torba.


smeđa torbica Mango 199 kn, žuta torbica Deichmann 119 kn, zelena torbica Deichmann 119 kn

 

Za nadolazeću jesen u dizajnu torbi nekoliko se trendova nametnulo kao najtraženiji: metalni ring kao dodatak ili ručka torbe već je proljetos dominirao kolekcijama, a ostaje i dalje, uz nezaobilazni metalni lanac-ručku, među najdražim detaljima trendsetterica. Leopard ili zebra animal print ustupio je mjesto kroko uzorku u najzanimljivijim bojama jeseni – dubokoj zelenoj, toploj smeđoj i boji vina.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.


torba Calvin Klein 1050 kn, torba sa zakovicama Furla, Karla 2890 kn, torba s.Oliver 369 kn, torbica G, Guess, Fashion&Friends 789 kn, torbica s krznom Deichmann 129 kn

 

Među oblicima i formama neki će ostati vjerni klasičnim dimenzijama i pomalo strogim i krutim damskim oblicima, ali torbe sedlastog oblika (tzv saddle bag) bit će i dalje među favoritima sezone. A s pogledom na dizajnerske kolekcije, i cijenom pristupačniji brandovi ubacili su među svoje jesenske modele prošivene, quilted torbice, bilo u klasičnijoj varijanti od kože, idealnoj za poslovne kombinacije, ili u onoj primjerenijoj mladenačkim street style varijantama od tkanina nalik na zimske jakne, koje ćemo viđati na ulicama čim malo zahladi.


torba RR, Zipper 888 kn, bež torbica Furla, Karla 1800 kn, ružičasta torbica Mass 111,30 kn

 

Brojne fashion trgovine u centru Joker popunile su svoje nove kolekcije atraktivnim modelima uz koje ćemo se s manje jesenjeg bluesa, a više zadovoljstva prebaciti u raspoloženje nadolazeće sezone. Zato – vrijeme je za upoznavanje s vašom novom torbom!


torba sa zakovicama Pinko 2815 kn, ružičasta torba Calvin Klein 700 kn, torba Tory Burch, Karla 4360 kn

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:05