StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Prsluk – modna šetnja od rocka do chica

Piše Promo
20. kolovoza 2019. - 14:26

Sa stilskim revivalom osamdesetih, kojem su zasigurno kumovale i hit serije poput „Stranger Things“, na scenu su se, nakon godina zaborava, vratili i prsluci. Nekoć ultimativni cool komad ulične mode davno je prešao na tamnu stranu modne industrije gdje je tavorio kao simbol neprilagođenosti. Posljednjih se godina pojavio prvo u svojoj najelegantnijoj verziji, kao svježa i lagana alternativa ženskom blejzeru, da bi se nakon toga na velika vrata vratio i u casual, posebno jeans varijantama.


prsluk Guess, Fashion&Friends 1379 kn, suknja New Yorker 129 kn, tenisice Fila, Mass 899 kn, torbica Liu Jo 620 kn, naočale Max Mara, Optika Anda 1910 kn, sjenila Lancome, Anabella 472 kn, ruž Shiseido, Anabella 258 kn

 

A s obzirom na to koliko je prsluk praktičan i kombinatoran, pravo je čudo da su modni kreatori ovoliko dugo izdržali bez njega: kad je krojen poput malo duljeg sakoa bez rukava ili, u maksi duljini, prsluk vašim kombinacijama dodaje notu ženstvenosti, ozbiljnosti, elegancije… dobro krojen prsluk od finog materijala može vas uz običan T-shirt i tamni jeans učiniti kraljicom stila!


prsluk Liu Jo 1130 kn, haljina Mango 169,90 kn, cipele Deichmann 57 kn, torba Marc Jacobs, Karla 4990 kn

 

S druge strane, jeans modeli prsluka kombinacije čine razigranijima i mladenačkijima, pogotovo ako su zanimljiva kroja ili s aplikacijama poput zakovica. Crna, boja jeansa i ljetna bijela jedine su varijacije koje biste mogli zatrebati, ali slobodno se poigrajte i s nekom od intenzivnijih nijansi ako ste vješti u igri bojama. Ono zbog čega zapravo volimo prsluke je ionako činjenica da ih možemo nositi skoro cijelu godinu – u ljetnim danima samostalno, poput kratkih ili duljih ljetnih haljina, ili cool topa; u svježijim ljetnim večerima kao sloj više na laganu garderobu; u proljetnim i jesenjim danima kao efektan dodatak jednostavnoj dolčeviti ili klasičnoj haljini… Stoga su zadnji dani ljeta odličan termin za popunjavanje garderobe bar jednim prslukom s kojim ćete se dugo družiti. U Jokeru smo naišli na nekoliko trendi komada i poigrali se outfitima s prslukom kao bazom.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.


prsluk Pinko 2957 kn, hlače Levi’s, Europa92 899 kn, tenisice Steve Madden, Fashion&Friends 270 kn, torbica Pinko1336 kn, parfem Lancome, 50 ml, Anabella 701 kn, majica Comma 127,60 kn, naočale Sherri Hill, Optika Anda 960 kn

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:06