StoryEditorOCM
Promo arhivLEŽERAN SHOPPING

Sve što vam treba ovog ljeta pronaći ćete u Salona Mallu

Piše Promo
11. srpnja 2019. - 09:00

Kamen gori, val se pjeni a na ovoj vrućini ni zaljubljeni ne žele baš biti zagrljeni. Naručje drage nam osobe na ove visoke temperature i nije baš sjajno mjesto. No, more, koliko god ono možda „gorilo“ je najbolja opcija za rashladiti se i uistinu guštati u ljetnim danima (a i noćima).

 

Odavno su prošla vremena kada je za odlazak na plažu bilo dovoljno prebaciti mudantine i ručnik preko ramena. Današnjim mladima to je nezamislivo. Samo more, odnosno plaža, predstavljaju tek idealne kulise da se pokaže sav ljetni asesoar. Od spomenutih mudantina odnosno kupaćih gaćica, bilo da su klasične speedo ili bermude, do kupaćih kostima, obuće, šešira, luftića, odnosno štramaca, pa do nezaobilaznih sunčanih naočala.

 

U Salona Malla od navedenog možete naći – sve. I još dodatno. Bilo da ste mlada fashionistica koja će jedva čekati udariti selfie na plaži odjevena u najnoviji Glaebov jednodijelni kupaći kostim dok joj lice krase atraktivne naočale iz Optike Pupila. Ili, kada smo već kod naočala, ste sportski nastrojeni tip koji na more ide radi linije i zdravlja. Tada ćete prije prvih plivačkih zamaha skoknuti do Decathlona  i i opremiti se plivaćim naočalama.

 

Za osvježenje, odnosno pakiranje osvježenja zadužen je Pepco s cool bocama, a u ponudi su mu i zanimljivi madraci na napuhavanje. Za istinski ljetni hedonizam posjetite Jysk i Vitapur i ubijte oko u debeloj hladovini, a idealno osvježenje nakon vrelog dana na plaži svojim sladoledom ponudit će Biberon.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:43