StoryEditorOCM
Promo arhivKrenula ljetna sniženja

Kako povoljno doći do savršenog outfita?

Piše PROMO
1. srpnja 2019. - 03:04

Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, Petrol i LTB ali i modne brandove poput Scotch&Soda, Broadway, Redskins, Pioneeri AD Twenty jednostavno je nabaviti, u ugodnom ambijentu i uz minimalan napor pri odabiru modela, u jednoj od trgovina Europe 92.

Već 30 godina ističu se vrhunskom uslugom svojih Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brandova. Jedinstven osjećaj kupnje fokusiran je na potrebe kupaca kojima je maksimalno olakšan odabir i kupnja jeansa i ostalih odjevnih komada omiljenih proizvođača.

Osim već uobičajenih pogodnosti koje donosi loyalty program Europe 92 (besplatne popravke, personalizaciju, rođendanske popuste, poklon bonove i sl.) i pretplata na newsletter, provjerite naše aktualno ljetno sniženje na kojem ćete pronaći savršene outfite snižene do 50%.

Ako niste u mogućnosti obići naše trgovine i naše jeans experte ili vam je jednostavno ugodnije obaviti kupnju iz naslonjača u svom domu - uz samo jedan klik uđite u virtualni svijet najkvalitetnije jeans ponude na www.europa92.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:59