StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Nema elegantnog ljeta bez slamnate torbe

Piše Promo
12. lipnja 2019. - 16:30

Ništa ne kaže „ljeto“ kao slamnata torba. Onaj točno određen trenutak kad svaka žena osjeti da je došlo vrijeme da se stvari prebace u pletenu, slamnatu ili kačkanu torbu možemo slobodno nazvati našim privatnim, neslužbenim početkom najtoplijeg doba godine.

Šešir Os Jeans Story, 79,00 kn; Okrugla torba Mass, 181,30 kn; Pravokutna torba Mass, 181,30 kn

 

Jer, ove krhke ali efektne i elegantne torbe su savršene pratiteljice sunčanih dana, laganih haljina ili kombinezona, parea, kratkih suknjica uz koje teški kožni asesoar stvarno izgleda kao da je zalutao.

S lijeva na desno: pletena torba s dugom ručkom OS Jeans Story, 149,00 kn; Pletena torba s drvenom ručkom Mass, 237,30 kn; Ruksak Aledona, 890,00 kn

 

A kako je ljeto 2019 od dizajnera posebno apostrofirano kao sezona pletenog i kačkanog, trgovine u Jokeru izložile su obilje modela s kojima se možete družiti cijelo ljeto, od plaže do večere. Posebno su popularni kruti modeli, mali „koferi“ od upletene slame, ali ne zaostaju ni pleteni i kačkani manji vrećasti modeli, kao ni vječne i praktičneslamnate torbe „za plažu“, koje, naravno, nosimo svuda, a ne samo na plažu. „Dodana vrijednost“ im je aplikacija detalja u jarkoj boji, ali i bez nje, uz pletenu torbicu (i pripadajući šeširić), vaša ljetna modna priča može započeti.

Pletena torba In Fashion, 489,00 kn

 

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:08