StoryEditorOCM
Promo arhivMAKEOVER

5 izazova pri uređenju kuhinja

Piše PROMO
8. travnja 2019. - 17:44

Hitno vam je potrebna kuhinja, ali ne znate kako je najbolje organizirati? Ili je vaša postojeća kuhinja zaslužila makeover? IKEA nudi jednostavnai funkcionalna rješenja za najčešće izazove u organizaciji kuhinje uz koja će priprema gastronomskih čarolija biti pravi užitak!

1. Ne znam kako isplanirati kuhinju da bude lijepa, ali i funkcionalna.

IKEA stručnjaci ucentru IKEA Planiranje kuhinja u Splitu (u sklopu City Centera one, etaža -1) nude savjetovanje prilikom izrade plana kuhinje, jedino im je potreban tlocrt prostora s označenim instalacijama.Plan kuhinje možete i sami napraviti kod kuće na IKEA web planeru za kuhinje, a IKEA stručnjacimogu provjeriti vaš nacrt prije kupovine.

2. Želim samo renovirati svoju postojeću kuhinju.

IKEA omogućava kupovinu kuhinje u dijelovima – pojedinačne elemente ili samo neke dijelove (npr. fronte). Time je i postojeću kuhinju moguće lako, brzo i kvalitetno obnoviti.

3. Ne znam je li moj prostor dovoljno velik za kuhinju kakvu želim.

Odlika IKEA kuhinja je visoka modularnost – u ponudi su elementi ili dijelovi elemenata koji nude 20.000 različitih kombinacija, kao i nadogradnju ranije kupljenih kuhinja.

4. Ne znam kako odabrati kuhinjske uređaje.

Kuhinjski uređaji IKEA, poput pećnica ili kuhališta, izrađenisu ponajvišim standardima i stilski usklađeni s kuhinjamate imaju petogodišnje jamstvo. IKEA nudi i 10 godina jamstva na slavine, dok za IKEA METOD sustav kuhinja vrijedi jamstvo od čak 25 godina.IKEA stručnjaci pomoći će vam u odabiru pravih uređaja prema vašim potrebama.

5. Trebam kuhinju što prije, no nemam je kako prevesti kući, a ne znam ni kako se kuhinje sastavljaju.

IKEA kuhinje su dostupne isti dan, a IKEA nudi sve - mjerenje, planiranje, dostavu i kompletnu montažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:24