Stil Promo

MAKEOVER

5 izazova pri uređenju kuhinja

MAKEOVER

Hitno vam je potrebna kuhinja, ali ne znate kako je najbolje organizirati? Ili je vaša postojeća kuhinja zaslužila makeover? IKEA nudi jednostavnai funkcionalna rješenja za najčešće izazove u organizaciji kuhinje uz koja će priprema gastronomskih čarolija biti pravi užitak!

1. Ne znam kako isplanirati kuhinju da bude lijepa, ali i funkcionalna.

IKEA stručnjaci ucentru IKEA Planiranje kuhinja u Splitu (u sklopu City Centera one, etaža -1) nude savjetovanje prilikom izrade plana kuhinje, jedino im je potreban tlocrt prostora s označenim instalacijama.Plan kuhinje možete i sami napraviti kod kuće na IKEA web planeru za kuhinje, a IKEA stručnjacimogu provjeriti vaš nacrt prije kupovine.

2. Želim samo renovirati svoju postojeću kuhinju.

IKEA omogućava kupovinu kuhinje u dijelovima – pojedinačne elemente ili samo neke dijelove (npr. fronte). Time je i postojeću kuhinju moguće lako, brzo i kvalitetno obnoviti.

3. Ne znam je li moj prostor dovoljno velik za kuhinju kakvu želim.

Odlika IKEA kuhinja je visoka modularnost – u ponudi su elementi ili dijelovi elemenata koji nude 20.000 različitih kombinacija, kao i nadogradnju ranije kupljenih kuhinja.

4. Ne znam kako odabrati kuhinjske uređaje.

Kuhinjski uređaji IKEA, poput pećnica ili kuhališta, izrađenisu ponajvišim standardima i stilski usklađeni s kuhinjamate imaju petogodišnje jamstvo. IKEA nudi i 10 godina jamstva na slavine, dok za IKEA METOD sustav kuhinja vrijedi jamstvo od čak 25 godina.IKEA stručnjaci pomoći će vam u odabiru pravih uređaja prema vašim potrebama.

5. Trebam kuhinju što prije, no nemam je kako prevesti kući, a ne znam ni kako se kuhinje sastavljaju.

IKEA kuhinje su dostupne isti dan, a IKEA nudi sve - mjerenje, planiranje, dostavu i kompletnu montažu.

Naslovnica Promo